8000
Almere

Wie wint een Thuisbezorgd Award? Deze restaurants uit Almere zijn genomineerd

Almeerders met een liefde voor lekker eten kunnen weer stemmen op hun favoriete restaurant van de stad. Thuisbezorgd.nl organiseert namelijk voor de achtste keer de Thuisbezorgd.nl Awards verkiezing voor het beste bezorgrestaurant. Dit jaar kan er weer op 10 restaurants uit Almere worden gestemd.

Eetliefhebbers kunnen niet alleen stemmen op hun favoriete bezorgrestaurant, maar ze maken bij deelname ook kans op een jaar lang gratis eten. Mensen kunnen stemmen op de beste nieuwkomer, maar ook op de beste restaurantketen, het beste bezorgrestaurant met gezond eten en andere categorieën.

Almeerders kunnen stemmen op het beste restaurant van Almere. In deze categorie vind je de meest geliefde restaurants in jouw omgeving. Stemmen kan simpel door een van de genomineerde restaurants aan te klikken op de website van bezorgsite. We zetten de genomineerde bezorgrestaurants van Almere op een rij:

Dumpling Days

Lady Cakery

Little Italy

Pizzeria Milano

Treasure

Sake City

Kashmiri Delight

The Sandwich Factory

Restaurant Xie

VerTruckelijk

Bekendmaking van de winnaars

De winnaars van de Thuisbezorgd.nl Awards worden gekozen aan de hand van het aantal stemmen. Vorig jaar ontving Little Italy de prijs voor ‘beste pizzeria’.

De winnaars worden in maart 2024 bekendgemaakt, zij zullen de prijs tijdens een prijsuitreiking in handen krijgen. Daarnaast zal ook bekend worden gemaakt welke stemmer een jaar lang gratis eten heeft gewonnen.

Foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant