1.7K1
Almere

Treinreizigers moeten komend weekend weer met de bus

Er wordt komende weekend aan het spoor gewerkt. Door de werkzaamheden is de dienstregeling net als vorig weekend aangepast en worden er stopbussen ingezet tussen Naarden-Bussum en Almere Centrum. 

Tussen Naarden-Bussum, Almere Poort, Almere Muziekwijk en Almere Centrum rijden er stopbussen. De extra reistijd kan volgens NS oplopen tot dertig minuten. De werkzaamheden duren van zaterdag 18 november 00:50 uur tot maandag 20 november 05:10 uur.

NS-Bussen slecht geregeld

Afgelopen weken zijn er ook vervangende bussen ingezet wegens de werkzaamheden aan het spoor. Reizigers klaagden over chaos bij de NS. Zo zouden de NS-begeleiders slecht ingelicht zijn, waren er ‘s ochtends vroeg al te weinig bussen waardoor flinke vertragingen ontstonden. 

Afgelopen zomer ging het ook al mis met de inzet van NS-bussen. Zo was de route voor veel chauffeurs onbekend, stonden er geen begeleiders bij de stations en moesten reizigers lang wachten.

  1. Ik blijf het me verbazen dat het constant gedoe is en blijft op dit traject. En het vervelenste van alles is dat de NS hiervan alle schuld krijgt terwijl alles te verwijten valt aan ProRail die de werkzaamheden maar op de lange baan blijft schuiven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant