4110
Almere

Directeur Windesheim Almere wint Global People Award

Tijdens de jaarlijkse verkiezing van de Global People Award heeft Hasib Moukaddim, directeur van Windesheim Almere, gewonnen. Hij heeft een prijs mogen ontvangen in de categorie manager vanwege de manier waarop hij zich als rolmodel inzet en anderen inspireert om zich te blijven ontwikkelen. 

De verkiezing werd afgelopen zaterdag gehouden in Huis ter Duin in Noordwijk. Detacheringsbureau Global People heeft de wedstrijd in het leven geroepen om diversiteit te vieren en rolmodellen die op verschillende gebieden een voorbeeldfunctie vervullen, in de schijnwerpers te zetten. 

​​Naast Moukaddim waren ook Merette Schuurman, Senior Manager Risk Advisory bij Deloitte, en Jerzy Soetekouw, directeur Humanitas, genomineerd voor deze prijs. Volgens Moukaddim was het een spannende strijd. Er zijn verder prijzen uitgereikt in de categorieën Entrepreneur en Rising Star. 

Moukaddim zegt dat hij het waardeerde om een van de finalisten te zijn van deze prijs. “Het is mijn passie om jonge mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Je authentieke zelf is de beste versie van jezelf. Het maakt niet uit waar je wieg heeft gestaan: bepaal zelf wie je wil zijn en werk daaraan. Het is een groot goed om elkaar te blijven stimuleren en samen te streven naar rechtvaardigheid, emancipatie en inclusie. Daar blijf ik me voor inzetten”, vertelt Moukaddim.

Hasib Moukaddim samen met de andere finalisten

Foto: Hogeschool Windesheim

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant