730

Badmintonners F.I.T. Almere blijven aan leiding in eredivisie

F.I.T. Almere heeft zaterdagavond een 7-1 overwinning behaald in de uitwedstrijd tegen rode lantaarndrager 2DA Smashing. Door afwezigheid van Dyon van Wijlick, Noah Haase en Diede Odijk deed de coaching staf voor deze wedstrijd een beroep op de 17-jarige Joep Strooper en vaste invalster Rosalie Teuben. De Almeerders kenden in de dubbels weinig problemen, maar van de vier single partijen werden er wel drie spannend, waarvan er twee in winst werden omgezet en eentje nipt verloren ging.

Stroopers wist zijn debuut in de eredivisie op te sieren met twee overwinningen: “Ik ben erg tevreden met mijn debuut en een mooie 7-1 overwinning, waar we met het team voor hebben gestreden.”

Doordat de gehele top-4 vandaag met 7-1 won betekent dit dat halverwege de competitie DKC en F.I.T. Almere gezamenlijk aan kop gaan van de eredivisie. Voor 3 december staat de thuiswedstrijd tegen Drop Shot, de huidige nummer 4 van de ranglijst, op het programma

Foto: Geert Berghuis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant