1.2K4
Almere Buiten

Primera Almere Buiten op klaarlichte dag overvallen

De Primera aan het Noordeinde in Almere Buiten is zaterdagochtend overvallen. Dat gebeurde rond 11.30 uur. Volgens de politie zijn drie mogelijke daders gevlucht. Ze dragen zwarte kleding.

De winkel is nu gesloten, melden getuigen.

De politie is nu naar de daders op zoek. Of er mensen gewond zijn geraakt bij de overval en of er iets buitgemaakt is, is niet bekend.

  1. Triest voor het winkelpersoneel die zeker als je de dure sigaretten verkoopt een groot risico loopt, enige oplossing is en blijft alleen pinbetalingen, als klant kom ik nooit in winkels waar cash geld ligt want ik loop dan ook onnodige risico’s.

  2. Ik hoop dat het relatief goed gaat met de medewerkers…..

    Aan de signalementen te zien op Burgernet zijn het weer 3 laffe jonge hyena’s die liever niet werken maar roven. Almere begint een getto te worden. Naast de normale gezinnen, zie je steeds meer asociale “jongeren”. Dikke nieuwe auto’s, dure schoenen, en veel straattaal. Juh weet toggg broer…..

    Ik weet wel dat ik niet links ga stemmen!!

  3. Ze zijn dus niet aangehouden. Dat werkt aanmoedigend natuurlijk dus gaan ze het nog een keer proberen bij een Primera ergens. Dat is een feit. Ik zou als ik Primera was overal in Almere, passende veiligheids maatregelen nemen zodat deze personen een onaangename verrassing kunnen verwachten. Maarja…….iedereen is druk en zit op een kleiner budget ivm de economische omstandigheden. Mijn advies is: Wees Alert en koop zo’n smart security apparaat die in je achterzak past en met een druk op de knop een erg vervelend oorverdovend alarm geeft.

  4. Heel triest om te lezen , heel lief en vriendelijk personeel ! Dit verdienen ze niet ! Ik hoop dat die mafkezen worden opgepakt , vuile uitbuiters 😡! Ga werken voor je geld !!!

    Heel veel sterkte lief personeel❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant