Rap- en zangtalenten
1850
Almere

Rap- en zangtalenten gezocht voor Almere Got Talent

Rap- en zangtalenten kunnen zich nu online aanmelden voor de voorrondes van talentenjacht Almere Got Talent, die beginnen op 22 februari 2024. De jacht wordt georganiseerd door Ally Life en Café 1e Rang en vindt dit jaar voor de zesde keer plaats in het gelijknamige café. Artiesten Mits Mitchell en Brownie Dutch jureren de talenten.

De jury is op zoek naar Almeerse deelnemers die de sterren van de hemel zingen, maar willen ook rappers uitnodigen om mee te doen. Talenten die zich aanmelden mogen zich dan bewijzen tijdens één van de vier voorrondes. De organisatie benadrukt wel dat er een beperkt aantal plaatsen zijn voor de voorrondes. Daarbij geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Na de selectie uit de voorrondes volgen er een halve finale en finale. Na afloop van de finale reikt de jury meerdere prijzen uit. De winnaar mag bijvoorbeeld, net als de vorige winnares Sanne-Maaike, optreden voor minstens 5000 man tijdens het Bevrijdingsfestival op de Grote Markt in Almere.

Ook zijn er prijzen te verdelen voor de beste act en performance en is er een publieksprijs te winnen. De optredens van de rap- en zangtalenten zijn live bij te wonen bij Café 1e Rang.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant