8990
AlmereAlmere Buiten

Aanhouding in Buiten na lange zoektocht politie

De politie heeft na een lange zoektocht, die de hele avond en vroege ochtend duurde, een persoon aangehouden. Dit naar aanleiding van een geweldsincident afgelopen nacht in een flat aan de Borneostraat in Almere Buiten. 

Er werd een politiehelikopter ingezet om boven het gebied te zoeken. Veel bewoners in Buiten gaven op X al aan de hele ochtend een helikopter te horen. Daarnaast werden er ook veel politieauto’s ingezet.

Er ging een burgernetbericht uit waarbij de politie aangaf op zoek te zijn naar een persoon in zwarte jas met donkere broek en gele bies. Deze persoon is inmiddels aangehouden, maar verdere informatie houdt de politie nog voor zich.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant