3270
Almere

Almeerse vechtsporter Darryl Sichtman debuteert als bokser met finaleplaats

Darryl Sichtman heeft met succes gedebuteerd als bokser tijdens de Ben Bril Memorial. Dat is het grootste boksevenement in Nederland en werd maandag gehouden in theater Carré in Amsterdam. Darryl wist zichzelf naar de finale te knokken, maar de winst zat er voor hem niet in.

Sichtman vocht maandag in de gewichtsklasse tot 77 kilo. In de halve finale moest hij tegen Thomas van Wetten. Dit duel wist hij te winnen, waardoor hij in de finale moest boksen tegen Mike Horn. Tot in de laatste minuut vochten de mannen, maar uiteindelijk wist Horn er met de winst vandoor te gaan.

Debuut voor Sichtman
De kickbokser maakte tijdens het evenement zijn debuut als ‘normale’ bokser. Sichtman is meervoudig kampioen en staat bekend om zijn vele knock-outs. Toch wilde hij de overstap maken naar gewoon boksen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant