9.4K4
AlmereAlmere Stad

McDonald’s in Stad weer open voor gasten

McDonald’s liefhebbers in Almere Stad hebben er ruim een maand op moeten wachten, maar het restaurant in het centrum is sinds deze vrijdag weer open. Het restaurant moest dicht omdat ze gingen verbouwen.

De verbouwing duurde tot en met vanmorgen. Er werd donderdagavond nog tot laat gewerkt om de verbouwing op tijd af te krijgen.

Donderdagmiddag moest er nog veel gebeuren, zo was te zien van de buitenkant. Maar nu is de zaak dus klaar om weer open te gaan.

Donderdag 12 oktober – buitenkant McDonald’s
  1. Werkelijk de allerslechtste McDonald’s waar ik ooit ben geweest. Super smerig en zeer onvriendelijk personeel. De reviews zijn ook erg onder de maat voor dit filiaal. Ipv verbouwen, had dit beter gesloten kunnen worden.

  2. Beter dicht kunnen laten !!! het vieste Mac Donalds restaurant van Nederland en onbeschoft personeel totaal geen vriendelijkheid

  3. Ik zou beginnen als u een klacht heeft om dit te melden bij de dienstdoende bedrijfsleider en als dat niet helpt kan je het altijd nog op social media zetten. En nee ik heb geen connecties met de MC kom er namelijk nooit waar dan ook.

  4. Inderdaad super onbeschoft personeel nog nooit zo slecht behandeld als daar , dus ipv verbouwen beter het personeel omgeschoold maar aan de andere kant wat verwacht je ook van de slechtse horeca onderneming ter wereld, niet te vreten en veel te duur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant