Non-actief
1.6K2
Almere Haven

Aantal werknemers van De Overloop in Haven op non-actief na meldingen

Een aantal mensen dat werkzaam is in het verzorgingscentrum De Overloop is op non-actief gesteld. Dit heeft de raad van bestuur van Zorggroep Almere besloten na een aantal meldingen dat binnenkwam over de werknemers. Vanwege een lopend onderzoek en de privacy van de betrokkenen, kan nog niet worden verteld wat er precies aan de hand is.

Een woordvoerder van Zorggroep Almere benadrukt: “De meldingen hebben niet te maken met de bewoners van De Overloop en de zorg is dus niet in het gedrang gekomen. Het gaat echt om werknemersrelaties en bedrijfsvoering.”

De zorginstelling heeft een extern bureau ingeschakeld om de situatie rondom het non-actief stellen te onderzoeken. “We willen alle feiten boven tafel en onderzoeken of de berichten kloppen.”

Volgens de woordvoerder gaat het nog wel even duren voordat er meer duidelijk is over de situatie.

  1. Eindelijk wordt het serieus genomen over het wangedracht van bepaalde collega’s en management naar collega’s en leerlingen.

  2. Het wangedrag van personeel leidinggevend of niet was er ook tegen familie van clienten.
    En natuurlijk had dit zeker impact op de (niet) geleverde zorg naar bewoners.
    Ik heb geprobeerd dit te melden maar t bleef hangen in de logge organisatie vd zorggroep.
    Hoop echt op gerechtigheid heb genoeg geleden door t wanbeleid en mijn schoonmoeder ook haar laatste levensjaar al wonende in de Overloop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant