1050
Almere

Podcast: doelman Nordin Bakker over collega Vaessen én de historische zege op Utrecht

Almere City- doelman Nordin Bakker, erevoorzitter René ter Borgh en oud-FC Omniworld aanvoerder Juan Viedma schuiven deze week aan in de zevende aflevering van AlmEredivisie: De Podcast. Ze blikken daarin terug op de eerste eredivisiezege ooit, tegen FC Utrecht.

In de podcast van Omroep Flevoland en 1Almere bespreken we elke dinsdag de verrichtingen van de kersverse eredivisionist Almere City FC.

Presentator Martijn de Groot blikt met de drie gasten onder meer terug op de historische uitwedstrijd tegen FC Utrecht (0-2) en blikt vooruit op de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk van komende zaterdagavond.

Doelman Nordin Bakker gaat in op de rol van psychologe Annemieke Zijerveld Griffin bij Almere City FC en heeft het over de akelige gebeurtenis met zijn collega doelman Etienne Vaessen van RKC tijdens de wedstrijd tegen Ajax.

De podcast is te beluisteren via Apple PodcastsGoogle PodcastsSpotify en op deze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant