lantaarnpalen
6811
Almere Stad

Nieuwe lantaarnpalen geplaatst in de stad: ‘Onderdeel vernieuwing stationsgebied’

Op het Mandela- en Stationsplein in Almere Stad zijn een stuk of twintig nieuwe lantaarnpalen geplaatst. Het zijn hoge, zwarte palen met bolvormige verlichting erin. De plaatsing van de palen is onderdeel van de vernieuwing van het stationsgebied.

Elke lantaarnpaal heeft een stuk of twaalf bollen die licht geven of een andere functie hebben. Sommige bollen verhullen namelijk een camera. Die camera’s stonden eerst los rond het stationsgebied, maar zijn nu geïntegreerd in de nieuwe palen.

De gemeente is al sinds 2020 bezig om het stationsgebied te vernieuwen. “Alles met het doel om van het stationsgebied een stuk te maken dat past bij de stad die we nu zijn en waar we heen willen: met een aantrekkelijke, levendige en bruisende binnenstad.” En daar horen volgens een woordvoerder van de gemeente ook nieuwe lantaarnpalen bij.

  1. En zo gaan we al lekker China achterna ( in opdracht van het WEF)
    You ll own nothing but will be happy’
    Nog even en de camera’s hangen aan de gevel van je huis en nog een stapje verder en je zit onder de camera’s in je eigen huis.
    Volk wordt wakker!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant