2.8K0
Almere

Minder en vollere treinen tussen Almere en Schiphol

Er rijden deze week minder treinen tussen Almere en Schiphol. De NS laat weten dat een deel van de tunnelbuizen buiten gebruik is in verband met werkzaamheden en daardoor kan maar een beperkt aantal treinen naar de luchthaven.

Van 2 tot en met 8 oktober rijdt er een keer per uur een intercity van en naar Almere. De NS waarschuwt voor vollere treinen en mogelijke vertraging tussen de tien en dertig minuten. Ook zullen de treinen van- en naar Schiphol soms van een ander perron vertrekken dan de reizigers gewend zijn.

Voor het weekend van 14 en 15 oktober gelden dezelfde beperkingen. Eind november en begin december staan er ook werkzaamheden gepland. Wat de exacte gevolgen daarvan zijn voor het treinvervoer is nog niet bekend. Tot 2028 wordt er gewerkt aan de tunnelbuizen en toegankelijkheid van station Schiphol.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant