1.6K0
Almere Hout

Frietkraam in Nobelhorst volledig afgebrand

Frietkraam ‘De Frietschuur’ in Nobelhorst is vannacht in brand gevlogen. Volgens de brandweer is de brand rond kwart voor twee vannacht gemeld. Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.

Buurtbewoners vertellen aan Omroep Flevoland dat er vannacht twee harde knallen te horen waren. Een bewoner zei dat de klap leek op een vuurwerkbom. Een woordvoerder van de politie zegt dat een ontplofte gasfles de boosdoener kan zijn, maar kan verder niks zeggen over de oorzaak van de brand. De politie doet onderzoek naar de brand, omdat er sprake zou zijn van ‘verdachte omstandigheden’.

De frietkraam is sinds 2020 te vinden naast de buurtschuur in Nobelhorst. De Facebook-pagina van de frietkraam toont aan dat klanten klagen over het feit dat ze de laatste tijd vaak tegenover een dichte kraam stonden. Omwonenden laten weten dat de frietkraam al een aantal weken gesloten is. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant