film
4.2K4
Almere Buiten

Film kijken op het dak van een garage in Almere Buiten

Op het dak van de Floridagarage in Almere Buiten wordt op 7 oktober een rooftopcinema ingericht. Daar kunnen bezoekers de film La La Land bekijken. Bezoekers konden hun kaartjes sparen door kassabonnen in te leveren. 

Er waren een paar voorwaarden voor het krijgen van een filmkaartje. Almeerders kregen een kaartje bij het inleveren van vijf kassabonnen met een waarde van minimaal 7,50 euro. Als ze zeven bonnen inleverden, kregen ze twee filmkaartjes. Elke bon moest van een andere winkel in Almere komen. Het is inmiddels niet meer mogelijk om bonnen in te leveren.

Op de rooftop passen 240 bezoekers die op 7 oktober tussen 20:00 en 23:00 uur welkom zijn op het dak van de Floridagarage. De film zal dan om 20:30 uur beginnen en zal tussendoor een pauze hebben. Het Cultuurhuis verzorgt de catering met popcorn. 

  1. Wat een briljant idee en wat jammer dat ik hier nu pas van hoor, nu de kaartjes al lang en breed vergeven zijn aan de paar gelukkelingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant