820
Almere

‘Oud-wethouder René Peeters keert tijdelijk terug in Almeers college’

D66 heeft een oude bekende gevonden om wethouder Maaike Veeningen te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Oud-wethouder René Peeters zal haar taken vanaf november gaan overnemen, dat meldt de krant Almere Deze Week.

Peeters zat namens D66 eerder al acht jaar in het college van burgemeester en wethouders. Hij hield zich in die periode bezig met onderwijs, jeugd en sport. Fractievoorzitter Meke Smeulder zegt tegen de krant blij te zijn met de komst van Peeters. “Er speelt veel in onze stad en het is belangrijk dat het werk niet stil blijft liggen. Als oud-wethouder, ervaren bestuurder én Almeerder kent René de stad, het stadhuis en het werkveld als geen ander. Hij kan hierdoor snel het werk oppakken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant