2.2K3
Almere Buiten

Opnieuw blokkade bij distributiecentrum van BCC

De twee vervoersbedrijven die donderdagmiddag een distributiecentrum van BCC in Almere Buiten hebben geblokkeerd, demonstreren maandagochtend opnieuw. Eigenaar Sadi Iz van Verhuisdeal24 zegt dat vanaf morgen ook andere distributiecentrums worden geblokkeerd.

De twee bedrijven – Verhuisdeal24 en Verhuisbedrijf Klaver – krijgen al maanden hun facturen niet betaald. In totaal zouden ze nog ruim 500.000 euro van BCC krijgen. Donderdag werd duidelijk dat BCC uitstel van betaling heeft gevraagd bij de rechter. 

Na de actie van donderdag hebben de twee bedrijven een emailadres van de bewindvoerder van BCC gekregen, maar daar is het volgens Iz bij gebleven. Daarom begonnen de medewerkers van de bezorgbedrijven maandagochtend om 06:00 uur opnieuw een blokkade. Iz zegt door te gaan tot er een oplossing komt.

 1. Natuurlijk bizar maar dat blokkeren geeft totaal geen nut . Zelfs Dom van deze vervoersbedrijven ! Je tijd verspillen aan blokkeren terwijl je ook geld kan verdienen . Neem aan dat BCC niet de enige klant is van deze vervoerders . En denken dat je geld krijgt van BCC ? Dan snappen ze niet dat je bij de Zaakgelastigde , en later bij de Curator moet zijn . Al weet ik bijna zeker dat ze , of niets krijgen op z’n minst , of maar een klein deel .

 2. Ik ben altijd tevreden klant geweest van BCC.
  Spullen gekocht waar ik nog garantie op heb.
  Maar nu heb ik ze nodig ivm stukken en nu kan ik naar de garantie fluiten.

  Een mailadres van de bewindvoerders gekregen en hun ook gemaild maar er wordt niet gereageerd

 3. Mevr van der Lip zegt:

  Ik vind het erg dat het zo loopt.
  Ik ben een tevreden klant.
  Hoop dat er een goede oplossing komt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant