1.2K0
Almere

Automobilist overleden na botsing tegen boom naast Buitenring

Een automobilist is maandagmiddag om het leven gekomen bij een auto-ongeluk op de Almeerse Buitenring. Bij het ongeluk waren geen andere voertuigen betrokken en er zaten geen andere mensen in de auto.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur ter hoogte van de Bosranddreef, aldus een politiewoordvoerder. De automobilist raakte van de weg en is daar tegen een boom gereden.De bestuurder van de auto raakte bekneld door het ongeluk.

Er is nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog geen mededelingen doen voordat de familie op de hoogte is gebracht.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en dashcambeelden van het ongeluk. De Buitenring is in één richting enkele uren afgesloten geweest.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant