1.1K
Almere Haven

Velden bij FC Almere worden drie maanden na planning alsnog aangepakt

De spelers van FC Almere kunnen binnenkort weer spelen op één van de kunstgrasvelden bij de club. Het veld, dat in juni zouden worden vervangen, wordt nu, drie maanden later, alsnog vervangen. De oplevering van het nieuwe veld zal binnen nu en twee weken zijn.

De voetbalvelden en het complex zijn van de gemeente en is dus verantwoordelijk voor het vervangen van de velden. De bedoeling was dat het gras in juni zouden worden vervangen, maar dat is niet gebeurd. Zelfs de trainingen zijn eerder gestopt om ervoor te zorgen dat het veld vervangen zou kunnen worden.

Nu de trainingen en wedstrijden weer zijn begonnen, komt de club dus een veld tekort. Als tussenoplossing spelen ze daarom op normaal gras totdat het nieuwe kunstgrasveld binnen nu en twee weken wordt opgeleverd.

De club heeft nog een veld dat moet worden vervangen. Volgens de club wordt dat juni van aankomend jaar aangepakt.

Dit vind je misschien ook interessant