755
Almere

Wat is er dit weekend te doen in Almere

Naar een openluchtbioscoop op het strand, meedoen aan een fotowedstrijd of een workshop over micro-organismen volgen? Bekijk hier wat er allemaal te doen is dit weekend in Almere.

1. Openlucht bioscoop 
Wanneer: Zaterdag 26 augustus vanaf 19:30

Waar: Almeerderstrand, StrandLAB

Entree: Gratis

Op het strand in Almere Poort kun je zaterdag naar een James Bond film kijken. Breng je eigen snacks, drinken, stoel of kleedje en een dekentje mee en geniet van de film. ClubHuis Duin bij StrandLAB organiseert filmavonden om mensen uit Poort (en daarbuiten) te verbinden. Houd de Facebookpagina in de gaten als de weersvoorspellingen tegenvallen. 

2. Fotowedstrijd ‘Liefde in Haven’
Wanneer: Dagelijks tot 30 augustus 

Waar: Almere Haven

Entree: Gratis 

Van 1 tot en met 30 augustus kun je meedoen aan de fotowedstrijd ‘Liefde in Haven’. Ga op zoek naar mooie plaatjes van liefde in Almere Haven en stuur ze in. De beste foto wint een ingelijste print van hoe jij de liefde hebt vastgelegd en een ‘The Dream Vehicle’ boek van Witkowska Verbunt. De uitreiking vindt zaterdag 2 september plaats bij Anita Neve Galerie in Haven. 

3. Kookworkshop Utopia 
Wanneer: Zondag 27 augustus van 13:30 tot 17:15 uur

Waar: Utopia Eiland, Arboretum West

Entree: Tussen €4,50 en €25

Zondag komt het Voedselmuseum ’n Wilde Keuze naar het Utopia Eiland. Deze middag bestaat uit twee delen. Theatermaker Sien Vanmaele neemt je mee in de wereld van de micro-organismen. Daarna gaat chef Sharmila Baidjnath Misier op zoek naar verstoten voedsel en vertelt hoe je daar een maaltijd van kan maken. 

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend. 

Dit vind je misschien ook interessant