Rapper Keizer
75.4K
Almere

‘Rapper Keizer bewusteloos geslagen en in een auto gesleept’

Op het internet gaan er meerdere video’s rond waarin volgens getuigen te zien is dat de Almeerse rapper Keizer op een parkeerterrein van een feest afgetuigd wordt door een grote groep mannen. Het incident vond volgens de maker van één van de filmpjes plaats in Almere.

De rapper lijkt in één van de video’s eerst in een verbaal conflict te zijn geraakt, tot er op een gegeven moment door verschillende personen op hem in wordt geslagen. Nadat Keizer op de grond terechtkwam, werd hij meerdere keren nagetrapt en geslagen tot hij niet meer volledig bij bewustzijn leek te zijn.

In een andere video is te zien hoe de rapper na afloop met zijn broek omlaag en zijn shirt omhoog in een auto wordt gesleept. Keizer lijkt niet ernstig gewond te zijn geraakt, hij postte vandaag op zijn Snapchat een video waarin hij lachend te zien is in een rijdende auto.

Dit vind je misschien ook interessant