93

Speelgoedmerk Hasbro gaat 100-jarig jubileum misschien in Almere vieren

Het speelgoedmerk Hasbro introduceert ter ere van hun 100e verjaardag een nieuw evenement: de Hasbro Spelen. Almere is één van de vijf steden die kans maakt om het te organiseren. Inwoners van de stad en daarbuiten kunnen vanaf vandaag stemmen op hun favoriet. Hoe Hasbro de spelen precies gaat vormgeven, is nog niet bekend.

Hasbro, dat vooral bekend is van het spel Monopoly of de klei van Play-Doh, noemt Almere de jongste stad van Nederland en heeft de stad toegevoegd aan het rijtje van kanshebbers om de spelen te hosten. Andere plaatsen die kans maken zijn Arnhem, Dordrecht, Laren en Nieuwegein.

Stemmen

Stemmen kunnen inwoners vanaf vandaag doen en daarvoor hoef je niet in één van de genomineerde steden te wonen. Bij het stemmen op een gaststad vindt Hasbro het belangrijk dat de stemmers nadenken over welke plaats zij het meest inclusief en gastvrij vinden.

Kernwaardes

De spelen zullen dan ook in het teken staan van samenzijn en plezier maken voor iedereen. Een belangrijk thema voor het spellenmerk. Volgens hen kan namelijk alles veranderen, zonder dat de wens verloren gaat om samen te spelen, lachen en mooie momenten creëren. Die kernwaardes willen ze dan ook terug laten komen op het evenement.

De winnaar die de Hasbro Spelen mag organiseren, wordt 7 augustus bekendgemaakt en stemmen kan nog tot 22 juli

Dit vind je misschien ook interessant