74

Eventuele huldiging Almere City maandag om 17.00 uur

Als Almere promoveert is de huldiging zoals verwacht aanstaande maandag op de Esplanade. De feestelijkheden beginnen om 17.00 uur. De spelers worden dan in het zonnetje gezet en er zijn optredens.

De ondernemersverenging is verantwoordelijk voor het feestprogramma, verder zal de burgemeester de spelers toespreken. De huldiging zelf duurt ongeveer een uur, daarna zal er nog muziek zijn in het centrum. Zo zal René Schuurmans, zanger van het lijflied van Almere City, van de partij zijn. Dat verklapte Martin Ort van de ondernemersvereniging eerder al aan 1Almere.

De gemeente doet geen schatting van het aantal mensen dat naar de Esplanade komt, maar zegt dat er voldoende ruimte is voor duizenden supporters. Mocht het warm zijn dan wordt gezorgd voor extra waterpunten. Naast water is er fris, bier en wijn te krijgen op de Esplanade.

Op zondagavond, als Almere City de allesbeslissende wedstrijd speelt in en tegen Emmen, is er geen officieel programma.

De huldiging is maandag live te volgen op de radio via Easy FM.

Dit vind je misschien ook interessant