76

Finalewedstrijd van City tegen Emmen in drie kwartier uitverkocht

De thuiswedstrijd van Almere City tegen FC Emmen van aanstaande dinsdag is uitverkocht. Drie kwartier na de start van de kaartverkoop waren alle 4501 kaartjes verkocht, meldt de club.

Almere City FC en FC Emmen moeten in twee wedstrijden uitmaken wie er volgend jaar in de eredivisie speelt. De winnaar van het tweeluik speelt dan op het hoogste niveau, de verliezer in de Keuken Kampioen Divisie.

De nacompetitie leeft in Almere. Ook de wedstrijd tegen VVV was uitverkocht. Die wedstrijd in de halve finale bezorgde de Almeerders uiteindelijk een finaleplek. Na een 1-1 gelijkspel ontpopte keeper Nordin Bakker zich tot penaltyheld.

Na de wedstrijd van dinsdag speelt City FC zondag in Emmen de uitwedstrijd.

Dit vind je misschien ook interessant