143

De activiteiten langs de A6 zijn vanwege een grote bouwexpositie

Langs de A6 in Almere zijn beursmedewerkers bezig met de opbouw van een grote bouw-expositie. Het gaat om de Technische Kontakt Dagen, een beurs voor professionals in de bouw- en industriesector. Het is volgens de organisatie de grootste buitenbeurs in zijn soort in West-Europa.

Op de Technische Kontakt Dagen laten bedrijven innovaties zien en presenteren ze hun producten. Daarbij gaat het om bouwmaterieel, grondverzetmachines en recycling-apparatuur. Zo’n 200 exposanten zijn aanwezig in de verschillende stands. Ook worden er demonstraties gehouden.

Volgens evenementmanager Frits Kuijper is het een groot terrein. “Het is 118.000 vierkante meter, als je een rondje loopt heb je flink wat meters in de voeten zitten”. Om de grond geschikt te maken voor alle voertuigen is het beton van het parkeerterrein van de Floriade volledig weggehaald. “We zijn al een tijdje aan de gang”, vertelt Kuijper.

De beurs wordt gehouden van 8 t/m 10 juni bij Nobelhorst, op het voormalige parkeerterrein van de Floriade. De vorige editie van de TKD vond plaats in 2018.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Dit vind je misschien ook interessant