80

Twee gewonden bij steekpartij Noorderplassen

Bij een steekpartij in een huis in de Almeerse wijk Noorderplassen zijn donderdagavond twee personen gewond geraakt. Dat meldt de politie. Beide slachtoffers waren nog aanspreekbaar toen de hulpdiensten aankwamen. Ze zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie kreeg rond 20:15 uur een melding van de steekpartij bij een appartementencomplex aan de Noorderplassenweg. Volgens een woordvoerder kennen de vermoedelijke dader en de slachtoffers elkaar. Agenten hebben een verdachte aangehouden.

Het is nog niet bekend waarom de steekpartij heeft plaatsgevonden. Ook is niet bekend wat de relatie is tussen de verdachte en de slachtoffers van het incident.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Dit vind je misschien ook interessant