46

Rumbapret op Stadhuisplein met theatergroep Suburbia

De Almeerse theatergroep Suburbia danste donderdagmiddag als voorproefje van hun nieuwe muziektheatervoorstelling Tom op de boerderij een rumbadans op het Stadhuisplein. Meerdere winkelende Almeerders volgden enthousiast dit voorbeeld.

Rond kwart voor vier veranderde het Stadhuisplein in een waar Rumbafeest. Choreograaf Silvia Servais en acteurs Johannes Wirix-Speetjens en Chiem Vreeken gaven het goede voorbeeld, wat al snel in de smaak viel bij langslopende publiek. Mensen stopten om te komen kijken en sommigen durfden het aan om zelf mee te doen. Zij kregen vervolgens een stoomcursus rumbadans van Silvia Servais. 

Dit alles is als voorproef voor Suburbia’s aankomende toneelstuk Tom op de boerderij dat te zien zal zijn van 21 juni t/m 30 juli op Stadsboederij op De Kemphaan. 

Dit vind je misschien ook interessant