55

Theatergroep Suburbia geeft een voorproefje van nieuwe voorstelling en Almeerders mogen meedoen

Theatergroep Suburbia danst donderdag 1 juni een rumbadans uit een scène uit de muziektheatervoorstelling Tom op de boerderij. Deze zomer speelt Suburbia de voorstelling samen met Black Pencil. Op het Stadhuisplein om 15:30 uur is er een voorproefje. 

Donderdag is er een openbare repetitie met choreograaf Silvia Servais en acteurs Johannes Wirix-Speetjens en Chiem Vreeken. Zij dansen een rumbadans onder muzikale begeleiding van het ensemble Black Pencil. 

Toeschouwers worden tijdens de repetitie uitgenodigd om mee te dansen en krijgen een spoedcursus rumbadans van de choreograaf. De musici en acteur geven na de repetitie kleine pop-up concerten op verschillende plekken in de stad. 

Het toneelstuk Tom op de boerderij gaat over een liefdesdrama over onverdraagzaamheid en verstikkende geheimen. De Frans-Canadese auteur Michel Marc Bouchard schreef de voorstelling. Het toneelstuk is wereldwijd meer dan vijfendertig keer vertaald en opgevoerd en is nu voor het eerst in Nederland te zien.

De voorstelling Tom op de boerderij is te zien van 21 juni t/m 30 juli op Stadsboederij op De Kemphaan. 

Dit vind je misschien ook interessant