Almere City
68

Almere City FC treft VVV Venlo in tweede ronde play-offs

VVV Venlo is de tegenstander van Almere City FC in de tweede ronde van de Keuken Kampioen divisie play-offs. De ploeg uit Venlo speelde dit weekeinde met 2-2 gelijk tegen Willem II en schakelden de Tilburgers door een eerdere 3-2 thuisoverwinning uit.

Almere City FC plaatste zich in een zinderend duel met FC Eindhoven voor de tweede ronde. De uitnederlaag (1-0) werd door een 3-1 overwinning ongedaan gemaakt. Voor zowel de wedstrijd van Almere City FC als die van VVV was er een verlenging nodig.

Twee wedstrijden

Ook de tweede ronde bestaat uit twee wedstrijden. Almere City FC eindigde van de twee teams als hoogste en speelt daardoor de eerste wedstrijd uit en de tweede voor eigen publiek in een ongetwijfeld volgepakt Yanmar Stadion.

De eerste wedstrijd wordt op dinsdag 30 mei gespeeld in Venlo en begint om 20:00 uur. De lokale radiozender EasyFM doet in samenwerking met Almere City FC live verslag op 95.5 FM. De uitzending is ook online te beluisteren via Easyfm.nl.

Zaterdag 3 juni om 16:30 uur valt de beslissing in Almere. Kaarten zijn te koop via de ticketshop van Almere City FC.

Dit vind je misschien ook interessant