131

Pand Editiestraat in Almere Stad beschoten

Een pand aan de Editiestraat in Almere Stad is in de nacht van woensdag op donderdag beschoten. Rond 02:15 uur kreeg de politie melding dat er schoten werden gehoord.

Agenten gingen direct poolshoogte nemen. Ter plaatse bleek dat een pand aan de Editiestraat beschadigd was. Getuigen spreken ook van twee mensen op een scooter die ervandoor reden. De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan rondom het pand.

Eerder deze week werd ook al een kapsalon in Almere onder vuur genomen. Dat gebeurde in de nacht van zondag op maandag in het Homeruskwartier in Almere Poort. Of de twee beschietingen iets met elkaar te maken hebben is onbekend.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Dit vind je misschien ook interessant