128

Flevolanders kunnen met korting Floriade-pas kopen

Inwoners van Flevoland kunnen vanaf vandaag met korting een onbeperkte toegangspas voor de Floriade kopen. De goedkope tickets waren eerst alleen beschikbaar voor Almeerders.

De pas geeft gedurende de openstelling van de Floriade onbeperkt toegang tot de Floriade en kost voor inwoners buiten Flevoland 79 euro. Flevolanders hebben nu recht op een korting van 30 euro.

Begin november gingen Provinciale Staten akkoord met de motie om Flevolanders, net als Almeerders, een korting te geven op het aanschaffen van een onbeperkte toegangspas. Toch liet het daadwerkelijk doorvoeren even op zich wachten. Jesse Luijendijk van de Partij voor de Dieren vond het toen in het belang van de provincie om de vroegboekkorting zo snel mogelijk te regelen.

Terugwerkende kracht
Inwoners van Flevoland die voor 17 maart een onbeperkte toegangspas voor de Floriade hadden gekocht, kunnen met terugwerkende kracht ook korting krijgen.

Op de prijs voor een los ticket wordt géén korting gegeven voor Almeerders of Flevolanders. Een eenmalig bezoek kost, afhankelijk van de dag, tussen de 29 en 35 euro.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Dit vind je misschien ook interessant