108

Beveiliging Floriade geregeld door Almeerder

De beveiliging voor de Floriade zal gedaan worden door het bedrijf Triple F Security uit Nieuwegein. Walther Hubers, de eigenaar van het beveiligingsbedrijf is een Almeerder. Het bedrijf zal tijdens het evenement 24 uur per dag de beveiliging regelen.

Hubers is blij met de keuze voor zijn bedrijf. “De voorbereidingen zijn al begonnen. Wij hebben veel ervaring met het beveiligen van grote evenementen.” Het bedrijf heeft eerder onder meer de beveiliging van het WK Triathlon in Almere geleverd.

Hubers verwacht een aantal uitdagingen in de periode tot de start van de Floriade. “Bijvoorbeeld het tijdsbestek”, over 80 dagen opent de Floriade. Ook de werving van personeel wordt door de Almeerder als een uitdaging gezien. Hij verwacht tijdens de Floriade dagelijks rond de 20 beveiligers nodig te hebben.

Dit vind je misschien ook interessant