258

Sinterklaas, mountainbiken en ontdekkingstocht in UIT agenda

Sinterklaas komt op bezoek bij Pannenkoekhuis Smullen & Spelen, er wordt een mountainbike clinic gegeven in het Outdoorpark SEC en er is een ontdekkingstocht in het Kotterbos. Elke week kiest de VVV Almere een aantal activiteiten uit waar Almeerders in het weekend naar toe kunnen.

Kinderen kunnen voor het Sint Kids arrangement terecht bij Pannenkoekhuis Smullen & Spelen in Nobelhorst. Naast speelplezier, pepernotenpannenkoeken en onbeperkt limonade is er een ‘Meet & Greet’ met Sinterklaas en krijgen de kinderen een cadeautje. Voor de goedheiligman arriveert, zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen. Zo kunnen zij een kleurplaat maken, zich laten schminken en het Pietenparcours lopen. Het Sint Kids arrangement is op zaterdag 27 en zondag 28 november van 11.45 tot 14.00 uur.

Kennismaken met Mountainbiken

Er is een open inschrijving voor het leren mountainbiken in het Outdoorpark SEC. Deelnemers krijgen tips en advies van een ervaren instructeur. Na de clinic neemt de instructeur de deelnemers mee op een avontuurlijke verkenningstocht door het bos van Almeerderhout. Op zaterdag 27 november begint de clinic om 11.00 uur en op zondag 28 november om 14.00 uur.

Ontdekkingstocht door het Kotterbos

De gids van het Kotterbos neemt bezoekers mee op pad. Het afwisselende bos aan de rand van de Oostvaardersplassen biedt verschillende mogelijke natuurontdekkingen. Zo zijn er diverse paddenstoelen en de verschillende kleuren van de herfst te zien. Dat geldt ook voor het rustgebied van de herten dat in de winter is afgesloten voor publiek. Zaterdag 27 november van 10.00 tot 12.00 uur.

Dit vind je misschien ook interessant