52

Mannen aangehouden voor verzenden drugs naar Thailand

De politie heeft een 22-jarige en een 24-jarige man uit Almere aangehouden voor het verzenden van postpakketten met drugs naar Thailand. De verdachten hangt een maximale gevangenisstraf van twaalf jaar boven het hoofd.

Het Post Interventieteam van de Landelijke Eenheid kwam de mannen op het spoor. Dit team houdt zich bezig met het bestrijden van misbruik van legale post- en koeriersdiensten voor het vervoeren van verdovende middelen.

Na de aanhoudingen zijn de woningen van de verdachten doorzocht. Hier werden andere verdovende middelen, een balletjespistool, wapenstok en digitale gegevensdragers gevonden en inbeslaggenomen.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Dit vind je misschien ook interessant