73

Vanaf vrijdag weer kermis in Almere

Over een paar dagen is het weer tijd voor de kermis in Almere. Vanaf vrijdag 29 oktober strijkt de kermis neer op het Rio de Janeiro-plein in Almere-Buiten. De kermis is te bezoeken tot en met zondag 7 november.

Op zaterdag 30 oktober is er een prikkelarme kermis. “Dat betekent, dat tussen 12.00 en 14.00 uur alle geluidsinstallaties en special effects uitgaan en de lichten worden gedimd. Zo is de kermis in Almere-Buiten geschikt voor mensen die wél van kermisattracties houden, maar niet tegen te veel prikkels kunnen, zoals mensen met autisme, ADHD, epilepsie of hooggevoeligheid. Maar natuurlijk zijn alle andere kermisliefhebbers ook van harte welkom”, zo schrijft de organisatie. Diezelfde dag is het in de avond griezelen geblazen op de kermis, want dan wordt Halloween gevierd.

Dit vind je misschien ook interessant