58

Dronken Porsche-bestuurder vliegt van A6 af

Een automobilist is maandagmiddag uit de bocht gevlogen op de A6 bij Almere. Dat gebeurde bij de afrit Almere Stedenwijk. De man bleek na een blaastest zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken.

De bestuurder is na de blaastest aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verkeersofficier zal zich buigen over het proces-verbaal voor de beschonken automobilist.

Na het ongeluk werd de afrit Almere Stedenwijk afgezet met een rood kruis, maar dat werd door meerdere automobilisten genegeerd. Daarop werd het aantal aanwezige agenten opgeschaald. Wie zich niet aan de afzetting hield, kreeg een bekeuring.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Omroep Flevoland en 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant