50

Almeerders met krappe beurs kunnen gratis naar Floriade

Almeerders met een smalle beurs maken aanspraak op een gratis toegangsticket voor de Floriade. De gemeente Almere deelt 2.250 kaartjes uit voor inwoners die het niet breed hebben. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf januari melden.

Bij grote belangstelling gaat loting bepalen wie de vrijkaarten krijgt. De tickets worden van februari tot en met juli 2022 verdeeld over de winnaars.

Met de actie wil de gemeente zorgen dat de Floriade een evenement wordt voor alle inwoners. “Dit is een mooie kans voor Almeerders met een kleine portemonnee om de Floriade van dichtbij mee te maken”, aldus wethouder Jan Hoek.

Tickets voor zorgpersoneel
Het is niet de eerste keer dat gemeente Almere gratis toegangstickets voor de Floriade uitdeelt. Zo kreeg het Flevoziekenhuis in Almere 22 Floriade Passen om te verdelen over zorgmedewerkers. Daarmee wil de gemeente haar waardering uitspreken voor het werk van het zorgpersoneel tijdens de coronacrisis.

De Floriade Expo is vanaf 14 april officieel open voor publiek.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Dit vind je misschien ook interessant