59

Cliëntenraad Flevoziekenhuis zoekt mensen voor nieuw panel

De cliëntenraad van het Flevoziekenhuis is op zoek naar mensen die zich aan willen sluiten bij een nieuw panel. Met behulp van de panelleden hoopt de raad de zorg in het ziekenhuis nog beter af te kunnen stemmen op de behoeftes van patiënten en hun naasten. Om panelleden te vinden is dinsdag een wervingscampagne gestart.

De cliëntenraad adviseert de raad van bestuur van het ziekenhuis gevraagd en ongevraagd over de kwaliteit van de zorg, en heeft regelmatig overleg met verschillende afdelingen. Door middel van het panel hoopt de cliëntenraad een nog beter inzicht te krijgen in de belevenis van bezoekers van het ziekenhuis.

Cliëntenraadsleden staan deze week in de centrale hal om flyers uit te delen en vragen over het nieuwe panel te beantwoorden. Ook is er een online campagne gestart om mensen te werven.

Iedereen die zijn of haar ervaring over de zorg in het Flevoziekenhuis wil delen, kan lid worden van het nieuwe panel van de cliëntenraad. Panelleden krijgen zo’n vijf keer per jaar een online vragenlijst over bijvoorbeeld de zorg en gastvrijheid in het ziekenhuis. Een aanmeldformulier en meer informatie over het panel is te vinden op de website van het Flevoziekenhuis.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Dit vind je misschien ook interessant