54

Raadslid boos over antwoord college: ‘Alleen de dood en belastingen zijn zeker’

Raadslid Hassan Buyatui is ontstemd over de beantwoording op zijn schriftelijke vragen over de Floriade en het coronavirus. Hij vroeg het college van Burgemeester en Wethouders of er nog kan worden vastgehouden aan de openingsdatum van 14 april. Daar kwam een opmerkelijk antwoord op: “Alleen de dood en belastingen zijn zekerheden. Op basis van de huidige inzichten gaat de Expo door op de geplande startdatum.”

Onfatsoenlijk

Buyatui noemt het antwoord “Niet netjes. “Ik vind dit niet fatsoenlijk. Wat mij betreft had het college deze zin kunnen weglaten. Als ze het gewoon gelaten hadden bij het feit dat de expo doorgaat op de geplande datum, was het voldoende geweest. Want ik vraag hoe het college ergens naar kijkt, en ik vraag niet om een irritant antwoord over een zeer serieuze vraag.

Dit vind je misschien ook interessant