Wie nog kans wil maken op kaarten voor populaire theatershows bij de Kunstlinie kan de komende dagen zijn slag slaan. Door de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen er weer meer mensen het theater in vanaf 25 september. En dat betekent dat voorstellingen die eerst uitverkocht waren, nu mogelijk alsnog te bezoeken zijn. 

Het Almeerse theater heeft de komende maanden heel wat populaire shows op de agenda staan. ‘Ook omdat er veel shows die vorig jaar niet doorgingen, naar dit jaar zijn verplaatst.’ vertelt woordvoerder Suzanne Broers. ‘We zijn druk bezig om alle pre-orders om te zetten in echte betaalde kaarten. En dan gaan mondjesmaat de extra kaarten in de verkoop. Voor ‘The Sound of Music’ kun je bijvoorbeeld nu al kaarten bestellen. Maar ik verwacht dat de meeste kaarten vanaf aanstaande zaterdag beschikbaar zullen zijn.’

En er staan dus grote namen op de agenda voor de komende tijd. ‘Cabaretier Richard Groenendijk, Herman van Veen, maar bijvoorbeeld ook de musical ‘De Rocky Horror Show’. Als je wilt weten wanneer die kaarten vrijkomen kun je het beste onze website goed in de gaten houden. Of je aanmelden voor de nieuwsbrief; daarin kondigen we steeds aan voor welke voorstelling je kaarten kunt kopen.’

 

 

 

Comments are closed.