55

Plannen voor 16 nieuwe appartementen in centrum Almere

Een bedrijfspand in Almere Centrum wordt omgebouwd tot een appartementencomplex.  De kleinste woning is 31 vierkante meter. Opvallend is dat dit type appartement geen aparte slaapkamer heeft. De grootste woning is 65 vierkante meter, daar zit wel een losse slaapkamer bij. Ook zal ieder appartement een balkon krijgen. 

Het gaat om een pand aan de rentmeesterstraat. Er moeten in totaal 16 woningen in het pand komen.  Het pand ligt aan de spoordreef in het centrum. In het pand zit nu onder meer nog een reisbureau gevestigd.  

Uit de vergunningsaanvraag wordt niet duidelijk of het gaat om huur- of koopwoningen. Het is nog niet bekend wanneer de verbouwing van het gebouw gaat beginnen. Eerst moet de gemeente nog de vergunningsaanvraag goedkeuren. 

Dit vind je misschien ook interessant