60

Nieuwe Nederlandse film grotendeels in Almere opgenomen

Zondagmiddag ging de bioscoopfilm Meskina in première in theater Tuschinski Amsterdam. De komedie is voor een groot deel in Almere opgenomen.

Als locaties in de film komen onder meer de Kunstlinie, de vernieuwde Esplanade en het Schipperplein voorbij. Ook waren er opnames in café NUL36, het voormalig Hudson’s Bay-pand, de Aresstraat in Poort en de Schapenmeent in Haven.

Meskina is een moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. Maryam Hassouni speelt de hoofdrol in de komedie, waarin ook Bilal Wahib, Soundos el Ahmadi en Nasrdin Dchar te zien zijn.

De film draait vanaf 22 juli in de bioscoop, maar voorlopig nog niet in Flevoland.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Er zijn nu geen berichten om te laten zien.