68

Actrice Vis à Vis gewond tijdens voorstelling

De voorstelling WILD van theatergroep Vis à Vis is woensdagavond halverwege afgebroken. Een actrice raakte tijdens het optreden gewond. Bezoekers die daardoor maar een halve show hebben gezien kunnen 29 september weer komen.

Anna Katic, die de afwashulp in de keuken speelt, is tijdens de voorstelling op een ui gestapt waardoor ze haar voet verstuikte. Verder spelen met de voorstelling was onmogelijk. De actrice heeft een scheur in haar voet waar ze minstens drie weken van moet herstellen. Donderdagochtend kwam de crew om 10:00 uur al bij elkaar om vervanger Lotte Rischen in te werken. Diezelfde dag stond ze al op de bune. Volgens het theatergezelschap verliep de voorstelling goed. Rischen zal hoogstwaarschijnlijk Katic tot de zomerstop vervangen. De voorstelling is nu nog twee weken te zien. Na de zomerstop op 18 augustus beginnen de nieuwe voorstellingen tot 3 oktober.

In voorstelling WILD geeft de theatergroep een kijkje in de keuken van een chique restaurant waar bedreigde diersoorten op het menu staan. Het publiek ziet de voorstelling van twee kanten: de ene helft bekijkt de voorkant en de andere helft kijkt in de keuken. Na de pauze wisselt het publiek van kant.

Dit vind je misschien ook interessant