49

‘Vaccinatiethermometer’ WTC toren stijgt met vier verdiepingen

De ‘vaccinatiethermometer’ op de toren van het WTC is in een week tijd vier verdiepingen gestegen.  Dat meldt de gemeente Almere. Een week geleden waren ruim 60.000 Almeerders gevaccineerd. Volgens de GGD zijn er inmiddels bijna 30.000 bijgekomen.

De toren geeft in groen gekleurde lampen aan hoeveel Almeerders er gevaccineerd zijn. In totaal zijn nu achttien verdiepingen groen. De overige veertien verdiepingen kleuren nog rood. De gekleurde WTC-toren is onderdeel van de informatiecampagne #almerevaccineren. De campagne is een samenwerking tussen de gemeente Almere, de GGD en de ondernemersvereniging OVSA.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

 

Dit vind je misschien ook interessant