65

Wie wordt de Flevolandse Zakenvrouw van 2021?

Het is bekend welke acht kandidaten genomineerd zijn voor de titel Flevolands Zakenvrouw van het jaar. De zakenvrouwen zijn verdeeld in de categorieën Manager, MKB en Zelfstandig Professional. Vereniging Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen heeft na lang overleg een keuze gemaakt, waarna de bestuursleden de genomineerden hebben gebeld. In september is de verkiezingsavond waar de winnares wordt gekozen.

De keuze voor de kandidaten is gemaakt door de jury van de vereniging onder leiding van de burgemeester van Zeewolde, Gerrit Jan Gorter. Het doel van de verkiezing is om vrouwelijk ondernemerschap in Flevoland onder de aandacht te brengen. Het netwerk besloot in 2012 een eigen verkiezing van het jaar op te zetten om vrouwelijke ondernemers in de spotlight te zetten. Daarbij zijn er drie verschillende categorieën opgezet, vanwege de diversiteit van het ledenbestand.

Verkiezingsavond
De zakenvrouwen zijn verdeeld in de categorieën Manager, MKB en Zelfstandig Professional. Hoewel er drie categorieën zijn, hebben de genomineerden één gezamenlijk, essentieel kenmerk: het gaat in alle gevallen om zakenvrouwen met pit! In de aanloop naar de verkiezingsavond hebben de kandidaten pitchtraining, filmopnames en worden er bedrijfsbezoeken ingepland. Tijdens de verkiezingsavond op 24 september a.s. zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De verkiezingen in 2020 waren geannuleerd vanwege de pandemie.


Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1almere en Omroep Flevoland. 
Heb je een nieuwstip of een leuk verhaal voor 1Almere? Stuur ons een mailtje (info@1almere.nl)  

Dit vind je misschien ook interessant