Bioscoop Kinepolis opent zaterdag direct als de corona-maatregelen zijn versoepeld. Er mogen maximaal 50 mensen in een zaal. Manager Isan Heijsteeg is dolblij dat er eindelijk weer publiek in de zalen mag zitten. “Hier hebben we enorm naar uitgekeken natuurlijk.”

Om alles op tijd klaar te hebben, loopt het personeel een stapje harder. Een bioscoop die maanden dicht is geweest, start je niet in een uur eventjes op. “Alles moet schoon zijn, we moeten alle schappen gevuld hebben met frisdranken en snacks en er moeten honderden bekers voor popcorn worden gevouwen.”

De hele dag door zijn er films. Voor de kleintjes Tom en Jerry en voor het volwassen publiek Slag om de Schelde, een oorlogsfilm. En Godzilla vs Kong draait ook. Daarin nemen de twee monsters Godzilla en King Kong het tegen elkaar op om te bepalen wie de baas is van de wereld.

 

Heb je een nieuwstip of een leuk verhaal voor 1Almere? Stuur ons een mailtje (info@1almere.nl)  

Comments are closed.