56

Trijntje Oosterhuis in quarantaine, geen 5 mei optreden

Trijntje Oosterhuis kan woensdag niet optreden in Almere tijdens het Bevrijdingsfestival Flevoland. De zangeres moet in quarantaine omdat ze in contact is geweest met iemand die later corona bleek te hebben.

Het was de bedoeling dat Oosterhuis in de Kunstlinie in Almere zou optreden. De organisatie van het festival is nu in overleg om te kijken of de zangeres misschien vanuit huis op kan treden. Een andere optie is een vervangende artiest.

Het Bevrijdingsfestival Flevoland is één van de veertien Bevrijdingsfestivals die op 5 mei een online programma aanbiedt. Daarin zitten optredens en activiteiten. Dit jaar wordt het programma gehouden zonder publiek vanwege corona.

Flevolanders kunnen het programma in Almere live via Omroep Flevoland en een speciale stream volgen.

Dit vind je misschien ook interessant