De Almeerse influencer Redouan Assakali heeft een BID Positivity award gewonnen voor meest positieve onbekende Nederlander in de provincie Flevoland. Redouan werkt als afdelingsmanager bij een supermarkt en deelt op LinkedIn positieve boodschappen.

Hij is erg blij met de winst van de award. “Ik ben heel blij en had dit niet zien aankomen. Ik was gewoon aan het werk, aan het laden en lossen in de supermarkt en ik kreeg een berichtje van mijn vrouw binnen. Hierdoor voel ik mij een blij en gezegend man. Hard werken heeft geloond.”

Redouan kreeg de award bij de BID Posivity awards. BID is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Redouan doet veel voor zijn omgeving. Dat hij zo betrokken is bij de Almeerse jeugd is volgens hem een gevolg van het feit dat hij zelf veel kansen heeft gekregen om te groeien in zijn loopbaan.

“Ik ben zelf ook een van de jongeren geweest bij wie het moeilijker ging. Ik ben begonnen op een lager opleidingsniveau en ben vanuit daar opgeklommen. De motivatie waarmee ik destijds ben geholpen wil ik nu aan jongeren doorgeven als een steuntje in de rug.”

”Het is een eer”

Alles wat hij doet, doet de jonge Almeerder vrijwillig. “Ik hoef er niks voor te hebben. Het gevoel dat ik jongeren een stukje verder kan helpen in hun ontwikkeling is voor mij voldoende. Als ik een bericht krijg van iemand die zegt dat ik hem of haar echt heb geholpen, word ik daar echt blij van.”

Redouan geeft aan dat de afgelopen coronaperiode voor hem niet de makkelijkste was. “Corona maakt het leven niet makkelijker. Van het winnen van deze award krijg ik echt energie. Ik doe alles wat ik doe met heel veel liefde. Ik ben gewoon gekozen tot meest positieve Flevolander. Het is echt een eer.

Comments are closed.