88

Naam Citymall Almere verdwijnt

De naam Citymall Almere bestaat niet meer en wordt helemaal “uitgefaseerd”. Dat zegt Eduard Helwig, de manager van het winkelcentrum in Almere.

Hij legt uit waarom: “Voor de klant was het onduidelijk dat er twee namen waren voor de winkels in de binnenstad van Almere.” De naam Citymall Almere besloeg de winkels tussen de bibliotheek en de Media Markt. Andere winkels vielen onder de noemer Almere Centrum.

Om één lijn te volgen is nu gekozen om alles onder de naam Almere Centrum te scharen. Alle winkels tussen het NS-station en het Weerwater, en tussen het Flevoziekenhuis en museum PIT vallen nu onder deze paraplu.

Op een aantal punten in het centrum is de naam Citymall Almere nog te lezen, maar er wordt aan gewerkt om al die verwijzingen weg te halen.

Dit vind je misschien ook interessant