SP Almere is heel blij met de klimaatmars die is georganiseerd zo vlak voor de verkiezingen. Zij doen daar dan ook aan mee samen met hun kandidaat-Kamerlid David de Vreede. Hij staat op plek 38 op de lijst en wilt meer aandacht voor het klimaat en het milieu, zowel lokaal als landelijk.

De Vreede: “Deze klimaatmars komt op een cruciaal moment zo vlak voor de verkiezingen. Vandaag laten we samen zien dat er niet langer getreuzeld mag worden. Klimaatverandering en vervuiling van ons milieu moeten nu aangepakt worden en de SP neemt daarin haar verantwoordelijkheid. Wat niet iedereen weet is dat de SP juist dé partij is die klimaatverandering wil aanpakken en zich al sinds de oprichting van de partij inzet voor een schone wereld. Wij willen dan ook maar liefst 6,9 miljard euro investeren in klimaat en milieu! We moeten niet langer wachten en nu ingrijpen. De Almeerse afdeling en ik als voorzitter van deze afdeling en kandidaat-Kamerlid gaan voorop in de klimaatstrijd. Tegen klimaatverandering en voor een schoon milieu!”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Comments are closed.